Az elmúlt időszak történései minden munkáltatót példa nélküli kihívások elé állítanak, amelyhez az alkalmazkodáshoz szükséges idő töredéke alatt vagyunk kénytelenek igazodni. Csapatunk gőzerővel dolgozik azon, hogy az elkövetkező válságot a leendő és mostani ügyfeleinknél a legjobban tompítani tudjuk. Elindítottuk a digitális tartalomgyártási szolgáltatásokra specializálódott Colibri Online Studiost.

A koronavírus-járvány kapcsán egyre több HR és kommunikációs kihívással szembesülünk, és egyelőre nem látjuk az előttünk álló nehézségek végét. Nem várt módon, alig egy hét alatt kellett átszabnunk munkavégzési szokásainkat, megváltoztatnunk eddigi kommunikációs csatornáinkat. Várhatóan

a következő néhány hónapban nem lesz lehetőségünk személyesen meetingelni, onboarding képzést tartani, tréningeken, meetupokon és szakmai konferenciákon részt venni.

Saját munkatársaink és mások egészségének védelme érdekében azoknak a cégeknek, vállalkozóknak kívánunk segíteni a Colibri Online Studioson keresztül, akik a korábbi személyes találkozókon alapuló gyakorlataikat (oktatások, tréningek, megbeszélések, tanácsadás stb.) szeretnék az online térbe költöztetni. A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos, hogy az online kommunikációt olyan digitális tartalmakkal támogassuk kollégáink, ügyfeleink vagy potenciális jelöltjeink felé, amely kárpótolja a személyes kapcsolat hiányát és ugyanolyan informatív, akárcsak az élőszó.

A Colibri Online Studios három kiemelt területen nyújt szakmai segítséget:

colibri online studios digitális tartalomgyártás

A Colibri Webinar Studios keretein belül minden technikai hátteret és profi stúdiófelszerelést biztosítunk, hogy a személyes tanácsadási, tréning- és/vagy oktatási anyagaid videós formába öntsük. Ezeket a webinarokat ezt követően könnyen, online oszthatsz meg a célcsoportoddal. Biztosítjuk a hang- és kameratechnikát, háttereket és helyszínt (igény esetén házhoz is megyünk), valamint a teljes videó utómunkáját, továbbá igény esetén magyarázó animációkkal színesítjük videós anyagaidat.

Segítünk digitális oktatási anyagok készítésében. Jelenleg csak személyesen, hosszú, száraz prezentációkban és szöveges dokumentumokban tudod átadni a tudást a kollégáknak? Az eredményes és hatékony képzésekhez elengedhetetlen, hogy oktatási anyagaid jól strukturált, egyszerűen áttekinthető és igényesen szerkesztettek legyenek. Vállaljuk dinamikus animációs videók készítését, vizuálisan átlátható és informatív infografikák tervezését, valamint prezentációk struktúrájának és designjának kialakítását.

Meglévő anyagaidat is segítünk új, megnyerő köntösbe bújtatni. Ha már rendelkezel videós vagy online anyagokkal, de nem vagy hiánytalanul elégedett a végeredménnyel, segítünk az utólagos feliratozásban, animálásban, valamint grafikai újratervezésben. A különböző kommunikációs és képzési anyagaidat is egységes arculat alá hozzuk.

Te hozod a szakmai tudást, minden mást mi biztosítunk!

Vigyázzunk egymásra, és hozzuk ki együtt a legtöbbet ebből a (kényszer szülte) helyzetből! Szólj, és segítünk!